Bài tập giờ Anh 9 Unit 3: A trip khổng lồ the countryside

Trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside bao gồm đáp án bao gồm nhiều dạng bài xích tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 9 không giống nhau có giải đáp giúp các em học viên lớp 9 kể lại kỹ năng Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh unit 3 lớp 9 A trip khổng lồ the countryside một cách tác dụng nhất. Mời thầy cô và những em tham khảo.

Bạn đang xem: Looking back unit 3 trang 34 sgk tiếng anh 9 mới

Soạn Unit 3 lớp 9 A trip to lớn the countryside hệ 7 năm

I. Choose the word which is pronounced differently from the other.

1.

A. Dear

C. Hear

C. Hear

D. Heart

2.

A. Stupid

B. Studio

C. Study

D. Student

3.

A. Brother

B. Thick

C. They

D. That

4.

A. Line

B. Fine

C. Site

D. Fit

5.

A. Houses

B. Faces

C. Horses

D. Places


II. Choose the word in each line has different bít tất tay pattern.

6.

A. Promise

B. Forget

C. Defrost

D. Receive

7.

A. Dangerous

B. Opposite

C. Interested

D. Umbrella

8.

A. Happy

B. Early

C. Allowed

D. Injured

9.

A. Important

B. Chemical

C. Director

D. Completely

10.

A. Marvelous

B. Impatient

C. Relation

D. Destructive

III. Find the one choice that best completes the sentence.

11. Lớn reach the village we have to lớn cross a small bamboo ______.

A. Bush

B. Shrub

C. Forest

D. Forestry

12. There are some cottages at the______of the mountain. It is very peaceful there.

A. Leg

B. Feet

C. Shin

D. Foot

13. Nam, a student from Ho đưa ra Minh city, is ______student in the USA.

A. A change

B. An exchange

C. Khổng lồ change

D. Khổng lồ exchange

14. He is now living with the Brown family on a ______outside Columbus, Ohio.


A. River

B. Farm

C. Field

D. Site

15. Mr. Brown does farming work, while Mrs. Brown works at a grocery store in a ______town.

A. Near

B. Nearly

C. Nearby

D, nearside

16. Every day when phái nam finishes his homework, he ______the chickens.

A. Foods

B. Nurses

C. Feeds

D. Gets food

17. After that, he ______the chicken"s eggs.

A. Picks

B. Takes

C. Has

D. Collects

18. On weekends, if Mr. Brown is ______, Nam & his sons help him on the farm.

A. Busy

B. Free

C. Available

D. Occupying

19. The family usually ______on Saturday afternoon. They don"t work.

A. Be free

B. Not work

C. Relaxes

D. Enjoys

20. Nam giới likes the Brown because they are very______ .

A. Nice

B. Cold

C. Warm

D. Friends

21. The Browns are so nice that he enjoys being a ______of their family.

A. Part

B. Section

C. Member

D. Boy

22. It was ______expensive car that he couldn"t afford to lớn buy it.

A. So

B. Very

C. Such a

D. Such an

23. I didn"t have time to lớn study ______I failed the exam.

A. Since

B. Because

C. So

D. So that

24. They first met ______they were at high school.

A. Since

B. When

C. While

D. For

25. I find this math problem difficult. If only brother ______here lớn help me.

A. Is

B. Were

C. Be

D. Being

26. I would rather you ______the problem by yourself.


A. Solve

B. Solving

C. To lớn solve

D. Solved

27. I know Jane. I first met her ______Christmas______1990.

A. In/ in

B. At/ in

C. At/ at

D. On/ in

28. Mr. Brown is a farmer. He"s used lớn ______farming work.

Xem thêm: CáCh Lấy Lại Mật Khẩu Facebook Bằng Bạn Bè ❤️️Khôi Phục 100%

A. Do

B. To lớn be doing

C. Doing

D. Have done

29. He was lazy______he was dismissed. Now he"s out of work.

A. Because

B. Since

C. So

D. As

30. The play was disappointing ______it was badly acted and too long.

A. So

B. Such

C. Because

D. So that

31. I wish I ______wings like birds so that I ______fly from place khổng lồ place.

A. Have/ can

B. Had/ can

C. Have/ could

D. Had/ could

32. I wish I ______to the movies with you last night.

A. Went

B. Go

C. Have gone

D. Had gone

33. Father is repairing the roof ______ the rain won"t come in.

A. So

B. That

C. So that

D. Because

34. The house was quiet when I ______ home. Everybody ______to bed.

A. Got / had gone

B. Get/ had gone

C. Got/ when

D. Was getting/ went

35. When we ______to the Town Hall, people ______calmly.

A. Got/ are waiting

B. Got/ were waiting

C. Got/ waited

D. Get/ wait

36. It"s time we ______ this old car and bought a new one.

A. Sell B. Sold C. Have sold D. Would sell

37. Excuse me, but you______ in my place.

A. Sit B. Sat C. Were sitting D. Are sitting

38. Tom was ill______ his mother sent for a doctor.

A. But B. And C. So D. For

39. We______ the exercises in our classroom when the fire alarm ______.

A. Are doing/ rang B. Were doing/ rang C. Were doing/ ring D. Were doing/ was ringing

40. She wishes she ______him the bad news yesterday.

A. Didn"t tell B. Doesn"t tell C. Hadn"t told D. Wouldn"t tell


41. It"s time you ______up smoking because you are in bath health.

A. Give B. Gave C. Has given D. Would give

42. ______hearing those air planes over your house every day.

A. Are you use khổng lồ B. Are you used for C. Are you accustom to D. Are you accustomed to

43. American women nowadays ______being independent.

A. Are used lớn B. Aren"t used khổng lồ C. Used to lớn D. Not use to

44. If only I ______for that job, I might be a typist now.

A. Apply B. Applied C. Had applied D. Have applied

45. They arrive ______Tan Son Nhat Airport ______3 o"clock in the afternoon.

A. At / at B. In / in C. In / at D. At / in

III. Choose the underlined words or phrases that are not correct in standard written English.

46. The fruit was so (A) rotten that (B) it had khổng lồ throw (C) away (D).

47. Mrs. Brown used to jogging (A) during (B) the summer months but (C) now it often rains (D) so she stops jogging.

48. The film we saw (A) last night was (B) so bad that (C) we wish we didn’t go (D) lớn see it.

49. The doctors know that it would be (A) difficult khổng lồ save (B) the life of the patient but (C) they’ll bởi their best (D).

50. I’ll go khổng lồ the school (A) lớn collect the children. They are used to (B) be picked (C) up after (D) school every day.

51. My father wishes that he doesn’t (A) have to lớn (B) retire at (C) the age (D) of sixty.

52. I hate Mondays! If only I don’t (A) have to lớn (B) go lớn school (C) on (D) Mondays.

53. I wish I can (A) earn (B) more money & work (C) less time (D). But, of course I can’t.

54. I don’t believe (A) it. It’s three (B) in (C) the morning and the party still doesn’t finish (D).

55. The world’s (A) first computer built (B) at (C) the university of Pennsylvania in (D) 1946.

Còn tiếp ...

VII. Match a half sentence on the left with a half ont on the right using “so” to combine them together.

1. Lan invites some friends for lunch

a. He had to work hard at the early age

2. I wanted the food lớn get cold

b. They can pass the exam easily

3. Jack didn’t bởi his homework

c. She is going khổng lồ the market

4. His family was very poor

d. I put it in the fridge

5. He was too poor khổng lồ pay his debt

e. She didn’t have time for breakfast

6. She woke up late

f. He was punished by the teacher

7. These children study hard

g. He practices running every day

8. He wants lớn be a good runner

h. He was put in prison


Đáp án

1. D

2. C

3. B

4. D

5. A

6.A

7. D

8. C

9. B

10. A

11. C

12. D

13. B

14. B

15. C

16. C

17. D

18. A

19. C

20. A

21. C

22. D

23. C

24. B

25. B

26. D

27. B

28. C

29. C

30. C

31. D

32. D

33. C

34. A

35. B

36. B

37. D

38. C

39. B

40. C

41. B

42. D

43. A

44. C

45. A

46. C => had to be thrown

47. A => jog

48. D => hadn’t gone

49. A => will be

50. C =>being picked

51. A => didn’t

52. A => didn’t

53. A => could

54. D => hasn’t finished

55. B => was built

56. C

57. A

58. B

59. D

60. A

61. A

62. B

63. A

64. C

65. B

66. B

67. D

68. A

69. D

70. A

71. C

72. D

73. F

74. A

75. H

76. E

77. B

78. G

Trên đây là Trắc nghiệm giờ Anh Unit 3 A trip to the countryside lớp 9 gồm đáp án. Sát bên đó, mời bạn đọc đọc thêm nhiều tài liệu ôn tập giờ Anh 9 cả năm không giống như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 9, bài xích tập giờ Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học tập kì 1 lớp 9, Đề thi học tập kì 2 lớp 9, bài bác tập nâng cấp Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên worldlinks.edu.vn.


Bên cạnh việc liên quan với worldlinks.edu.vn qua fanpage facebook worldlinks.edu.vn, mời bạn đọc tham gia team học tập giờ Anh lớp 9 cũng như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 8 trên group bên trên facebook: giờ đồng hồ Anh THCS.