Trung hòa nhân chính map

Directions to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính (Trung Hoà) with public transportation

The following transit lines have routes that pass near Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính

How to get to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính by Bus?

Click on the Bus route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Bạn đang xem: Trung hòa nhân chính map

Station Name Distance
33 Lê Văn Lương (Đối Diện Doanh Trại Quân Đội) 2 min walk VIEW
Đối Diện Trường Thpt Chuyên Hà Nội - Amsterdam (Hoàng Minh Giám) 5 min walk VIEW
Nhà Chờ Hoàng Đạo Thúy 6 min walk VIEW
Đối Diện Nhà N2e Kđt Trung Hòa Nhân Chính - Lê Văn Lương 7 min walk VIEW
Đối Diện Trường Đại Học Lao Động & Xã Hội - 48 Trần Duy Hưng 7 min walk VIEW
Đại Học Lao Động & Xã Hội - 43 Trần Duy Hưng 8 min walk VIEW

Line Name Direction
30 (B) Bx Mỹ Đình VIEW
84 (B) Nhà Nơ. 4b Kđt Linh Đàm - Nguyễn Duy Trinh VIEW
05 (A) Kđt Linh Đàm VIEW
29 (A) Bx Giáp Bát VIEW
44 (A) Trần Khánh Dư VIEW
85 (B) Khu Đô Thị Thanh Hà VIEW
BRT01 (B) Kim Mã VIEW
60A (A) Kđt Pháp Vân Tứ Hiệp VIEW
60B (A) Bx Nước Ngầm VIEW
105 (A) Đô Nghĩa VIEW
22A (B) Khu Đô Thị Trung Văn VIEW
35A (B) Nam Thăng Long VIEW
50 (B) Kđt Vân Canh VIEW
107 (B) Làng Văn Hóa Các Dân Tộc Việt Nam VIEW
51 (A) Trần Khánh Dư VIEW

Directions from Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính in Trung Hoà to popular places:

Questions & Answers

What are the closest stations to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính?

The closest stations to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính are:

33 Lê Văn Lương (Đối Diện Doanh Trại Quân Đội) is 121 meters away, 2 min walk. Đối Diện Trường Thpt Chuyên Hà Nội - Amsterdam (Hoàng Minh Giám) is 364 meters away, 5 min walk. Nhà Chờ Hoàng Đạo Thúy is 434 meters away, 6 min walk. Đối Diện Nhà N2e Kđt Trung Hòa Nhân Chính - Lê Văn Lương is 474 meters away, 7 min walk. Đối Diện Trường Đại Học Lao Động & Xã Hội - 48 Trần Duy Hưng is 496 meters away, 7 min walk.

See Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính, Trung Hoà, on the map

Get directions now

The Most Popular Urban Mobility App in Hanoi.
All local mobility options in one app

Public Transit to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính in Trung Hoà

Wondering how to get to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính in Trung Hoà, Vietnam? Moovit helps you find the best way to get to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính in real time.

Xem thêm: Hướng Dẫn Vẽ Tranh Cổ Trang Đơn Giản Bằng Bút Chì, Please Wait

Looking for the nearest stop or station to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính? Check out this list of stops closest to your destination: 33 Lê Văn Lương (Đối Diện Doanh Trại Quân Đội); Đối Diện Trường Thpt Chuyên Hà Nội - Amsterdam (Hoàng Minh Giám); Nhà Chờ Hoàng Đạo Thúy; Đối Diện Nhà N2e Kđt Trung Hòa Nhân Chính - Lê Văn Lương; Đối Diện Trường Đại Học Lao Động & Xã Hội - 48 Trần Duy Hưng; Đại Học Lao Động & Xã Hội - 43 Trần Duy Hưng.

You can get to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: 105, 22A, 50, 60A, 60B

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính easy, which is why over 930 million users, including users in Trung Hoà, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Khu Đô Thị Mới Trung Hòa Nhân Chính, please check the Moovit app.